Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "ROYCE PIROT, Vapaus - Nuoret Merirosvot 1" by Jarno Ahonen & Will Willeroy * Book PDF Kindle ePub Free

ROYCE PIROT, Vapaus - Nuoret Merirosvot 1

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: ROYCE PIROT, Vapaus - Nuoret Merirosvot 1
  • Author : Jarno Ahonen & Will Willeroy
  • Release Date : January 15, 2014
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2756 KB

Description

Royce Pirot on EtelÀisten suurten valtamerten kaikkein vaarallisimman ja myös pelÀtyimmÀn merirosvokapteenin ottopoika. Mustaparta on pelastanut Roycen hengen, löydettyÀÀn puolikuolleen nuorukaisen ajelehtimasta meren armoilla. HÀn on vakaasti pÀÀttÀnyt tehdÀ RoycestÀ kaltaisensa merten saalistajan.

Roycen oikeudentaju sanoo toista, ja siksi hÀn ryhtyy uhkarohkeaan yritykseensÀ paeta Mustaparralta. Royce yrittÀÀ myös vapauttaa joukon lapsivankeja, ja kohtaa suuren kahlitun JÀtin, sekÀ Mustaparran itsensÀ vaarallisimmillaan. Nyt vain kohteena on Royce Pirot...

 

ROYCE PIROT KIRJAT

Tapahtumat sijoittuvat Karibianmerelle aikaan jolloin Mustaparta hallitsi meriÀ. Maailman pelÀtyin merirosvokuningas, hÀnen armottomuutensa ja lukemattomat veriset taistelut hallitsevat merenkÀvijöiden pelkoja. Tuskin on kukaan koskaan uskaltanut edes ajatella Mustaparran uhmaamista. Jo pelkkÀ ajatus tietÀisi kuolemaa.

Royce Pirot on pÀÀtynyt Mustaparran ottopojaksi. Mustaparta pelasti hÀnet aikoinaan mereltÀ ajelehtimasta. Karibianmerten erikoisuuden, vaaleatukkaisen ja vaaleaihoisen nuorukaisen elÀmÀ oli silloin vain hiuskarvan varassa. HÀnen pelastajansa halusi tehdÀ erikoisesta pojasta seuraajansa, ja siksi nuoresta miehestÀ koulutettiin kaikkien aikojen merirosvoa.

Royce Pirotin erilaisuus johtaa suoranaiseen merirosvomaailman myllerrykseen. Mustaparrasta tulee hÀnen verivihollisensa, ja niin kaikkien merenkÀvijöiden pahin pelko laskeutuu raskaana Royce Pirotin harteille. Nuori kapinallinen jatkaa valitsemallaan kurssilla. Nuoret Piratesit, heidÀn taistelunsa ja hyvÀt tekonsa kasvattavat Kapteeni Royce Pirotin mainetta kaikilla maailman merillÀ. HÀnestÀ on jo tulossa legenda!


Free Books Download "ROYCE PIROT, Vapaus - Nuoret Merirosvot 1" PDF ePub Kindle